technologisch en gastronomisch
onderzoek en advies

 
algemeen   werkwijze   projecten   over Barlactica   contact    
   

Welkom op de website van Barlactica.

Barlactica is een onafhankelijk bureau voor technologisch en gastronomisch onderzoek en advies van Barbara Hart.

Barlactica werkt voor producenten, handelsbedrijven, onderzoeksinstellingen en tophoreca. Bij de meeste projecten van Barlactica staat zuivel centraal: als eindproduct in de vorm van o.a. kaas, yoghurt en boter maar ook als ingrediënt (melkpoeder, room) of als toepassingsgebied voor andere ingrediënten.

Bij Barlactica kunt u terecht voor:
* productontwikkeling
* procesoptimalisatie & trouble shooting
* literatuuronderzoek
* ontwikkeling van recepturen
* begeleiding van proefproducties
* sparring voor productontwikkeling
* trainingen over kaas - en zuivelbereiding en het keuren van producten
* trainingen over voedselveiligheid 
* coaching voor kaas- en zuivelbereiding

Kijk voor meer informatie bij projecten en werkwijze. U kunt ook contact opnemen om uw specifieke wensen te bespreken.  

 For information in English click here